Tak fordi du har trykket dig ind på vores hjemmeside

Webkatalog! Vores nye store omfattende webkatalog har været længe undervejs. Tak for tålmodigheden og interessen. Vi har forsøgt at bygge et godt overskueligt katalog op, som forhåbentlig kan blive et rigtig godt værktøj for vores kunder fremover. I en verden hvor der hver dag kommer massere af nye varer til, er der altid nye ting på vej, så er der noget der mangler eller er der spørgsmål til webkataloget, så slå endelig på tråden. Endnu engang tak for interessen. Ring til os for at få login til webkataloget.

Vi er et frit dansk import / grossist firma som hver dag bestræber os på at gøre vores ypperste på at levere de bedste kvalitets produkter til autobranchen.

Vi sælger autoglas samt al form for værktøj hertil og div. lim produkter. Karosseridele, Udstødninger, Træktøj. Og nu også en masse andre varer på vores webkatalog.

Ingen ved alt, men i alt beskedenhed mener vi selv, at vi giver branchens bedste betjening og service, og har et stort varekendskab til det vi sælger. Især inden for autoglas som har været vores spidskompetence i rigtig mange år. Vi sælger den bedste kvalitet af autoglas gennem vores importer af OE leverende og anerkendte glas producenter. Samtidigt sørger vi altid for at sælge de rigtige tilbehør sæt til ruderne, og ligeledes de mere og mere forskellige anvendte sensor ”puder” til frontruder udstyret med forskellige sensorer.

Vi kærer os om vores kunder, og forsøger i hvert eneste tilfælde altid, at give den bedste service, vejledning og betjening til vores kunder.

Åbent alle hverdage fra kl. 07:00 – 17:00 og viderestilling til Morten uden for åbningstid. – Så ved du hvad service vil sige.

 

 

 

Katalog • Login

  Brugernavn

  Adgangskode

 

 

 

Specialister i Autoruder - Karosseridele - Udstødning og anhængertræk m.m.
Alle varer leveret frit med egne varevogne på hele sjælland og Lolland Falster hver dag

Kontakt: Tommy A/S Gammel Næstvedvej 3, Vetterslev 4100 RINGSTED Tlf.:57 64 32 98 © 2015 TOMMY A/S